Devet najpovoljnijih online prodavnica investicionog zlata u Srbiji

Online trgovci zlatom u Srbiji pružaju različite mogućnosti za one koji žele investirati ili kupiti plemenite metale. Bez obzira da li ste iskusni investitor ili tek počinjete istraživati ovu oblast, važno je pažljivo istražiti tržište i odabrati pouzdanog trgovca. Preporučujemo da detaljno pregledate online trgovce koji se nalaze rangirani na našem sajtu, proverite njihovu reputaciju, uporedite cene i naknade, i postavite pitanja o njihovoj ponudi i uslovima poslovanja. Investiranje u zlato može biti pametan finansijski potez, ali je važno biti informisan i pažljiv. Za početak pokušajte u nastavku teksta da sagledate nešto o online trgovcima zlatom u Srbiji i započnete svoju investicionu avanturu danas!

Ponuda kompanije Zlatni Standard obuhvata različite proizvode od investicionog zlata, kao što su zlatne pločice, zlatne poluge i zlatni dukati, koji se proizvode u vodećim svetskim rafinerijama i dolaze sa pakovanjima koja garantuju sigurnost i sertifikatima koji potvrđuju kvalitet proizvodnje. Njihovi proizvodi su u skladu sa standardima Londonskog udruženja tržišta dragocenih metala (LBMA), globalno priznatog udruženja koje propisuje stroge standarde za nabavku, preradu, proizvodnju i trgovinu zlatom na globalnom nivou.
Tavex Srbija je deo međunarodne grupacije Tavid, koja je osnovana 1991. godine u Estoniji. Kompanija je poznata kao lider na tržištu plemenitih metala i valuta u Severnoj Evropi, a u Srbiji se bavi prodajom investicionog zlata i srebra. Tavex nudi različite vrste zlatnih i srebrnih poluga i kovanica, a zbog direktne veze sa vodećim svetskim proizvođačima plemenitih metala, mogu ponuditi konkurentne cene. Tavex je postao poznat po svojoj posvećenosti korisničkoj podršci i pouzdanosti.
Golden Space je kompanija koja se bavi prodajom investicionog zlata u Srbiji. Oni nude zlato visoke čistoće (999.9), koje je certifikovano od strane LBMA (London Bullion Market Association) i dostupno je u različitim težinskim apoenima. Kompanija ima iskustvo od preko 17 godina u poslovanju sa investicionim zlatom i preko 8000 zadovoljnih klijenata. Golden Space takođe nudi različite programe za kupovinu zlata.
Privredno društvo Zlato moje bavi se uvozom, prodajom i otkupom investicionog zlata - zlatnih poluga/pločica i zlatnika/dukata. Takođe, vlasnik je brenda Zlato moje i webshopa specijalizovanog za prodaju investicionog zlata. S obzirom da je u pitanju porodični biznis, onima koji vide potencijal u kupovini investicionog zlata, odgovore na pitanja u vezi investiranja u isto, pomognu u izboru i pruže kvalitetan servis nakon donošenja odluke o kupovini.
Zlatara Gold je kompanija koja se bavi prodajom investicionog zlata i srebra. Oni su autorizovani uvoznik i distributer investicionog zlata iz renomiranih švajcarskih kovnica. Kompanija nudi širok spektar proizvoda, uključujući zlatne poluge i dukate, kao i druge proizvode renomiranih proizvođača. Prodaja investicionog zlata vrši se uz implementaciju najviših sigurnosnih standarda uz zagarantovanu diskreciju.
Kupi Zlato je investicioni centar koji se bavi prodajom investicionog zlata, srebra i dijamanata. Nudi širok spektar proizvoda, uključujući zlatnike, zlatne poluge, srebrne poluge i srebrne kovanice. Osnovan je 1992. godine i ima preko 30 godina iskustva u poslovanju. Kompanija se ističe konkurentnim cenama, brzom isporukom i višegodišnjim iskustvom u industriji. Takođe, nude mogućnost avansnog plaćanja.
DOK Invest je kompanija koja se bavi prodajom i otkupom investicionog zlata, uključujući zlatne poluge i zlatne kovanice. Takođe, oni nude mogućnost kupovine sertifikovanog investicionog zlata visokog kvaliteta (999,9 finoće) u apoenima od 1, 5, 10, 20, 50 i 100 grama. Pored zlatnih poluga, imaju i zlatne kovanice i druge proizvode od plemenitih metala. Kompanija se ističe kao ekspert u oblasti trgovine plemenitih metala i nudi najpovoljnije berzanske cene prilikom kupovine zlatnih poluga ili zlatnih kovanica.
Insignitus Gold je kompanija specijalizovana za trgovinu plemenitim metalima, a nudi mogućnost investiranja u zlato. Garantuje visok kvalitet i čistotu investicionog zlata. Imaju veliki izbor zlatnih poluga, zlatnih novčića i zlatnih pločica. Nude različite proizvode od zlata, uključujući zlatne pločice različitih veličina (1g, 2g, 5g, 10g, 20g), kao i zlatne dukate. Kompanija naglašava sigurnost i diskreciju u transakcijama sa zlatom.
GVS Srbija je deo GVS grupe, koja se bavi trgovinom plemenitim metalima, uključujući zlato i srebro. U Srbiji su zvanični distributer vodećih svetskih kovnica. Imaju širok asortiman proizvoda za ulaganje u plemenite metale. GVS ima logističku mrežu prisutnu širom sveta, fokusiranu na trgovačke centre. Takođe, nude skladištenje visoke bezbednosti bez carine. Pružaju detaljne konsultacije u vezi sa plemenitim metalima i posluju nezavisno od banaka. Garantuju otkup svih plemenitih metala kupljenih kod njih, ali i otkupljuju pločice i kovanice svih Evropskih proizvođača.